Selecteer een pagina

EXPOSANT

Uw doelgroep

Weet u uw doelgroep te bereiken? Bij ons treft u hen. Heel graag denken wij met u mee over hoe u uw doelgroep kunt bereiken via de evenementen van Moncherry. U bent van harte welkom om te exposeren en te interesseren. Samen kijken wij met u naar de beste manier van benaderen en aanwezigheid.

Ruime mogelijkheden

Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit zijn vaak niet de standaard mogelijkheden. Moncherry is altijd op zoek naar een manier om u de beste aansluiting te bieden met uw doelgroep. Moncherry daagt u uit om dingen anders te doen dan u misschien gewend bent!

Contact met uw eigen doelgroep?

Uw inbreng is waardevol

Niet alle gasten realiseren zich het, maar uw inbreng is zeer waardevol. Dankzij u zijn wij op de hoogte van de nieuwste innovaties, komen onze gasten in aanraking met nieuwe trends en komen zij aan het eind van een evenement met nieuwe ideeën thuis. Heel graag blijven wij van u leren!

Ontzorgen

U kunt alle energie steken in het maken van een inhoudelijk goede boodschap, wij zorgen samen met u dat u uw doelgroep op een creatieve manier bereikt.

Heel graag nemen wij u mee in het thema van ons evenement zodat u maximaal aansluiting vindt bij onze gasten.