Selecteer een pagina

ORGANISEERT

Ultieme beleving

Een goed evenement is pas succesvol als er synergie is tussen het onderwerp en de stijl van het event, als de juiste toon voor de boodschap wordt gevonden en de invulling van het programma past bij de behoefte van de bezoekers. Wij gaan voor de ultieme beleving. Of het nu gaat om een autorally, een festival, een feestavond of een congres, het event moet kloppen. Het moet uw event worden, precies zoals u het in gedachten had en misschien wel meer.

Moncherry kleurt uw evenement. Moncherry staat voor een inspirerend evenement, een ultieme beleving!

Op maat

Om tot een succesvolle combinatie van onderwerp, stijl, boodschap en invulling te komen besteden wij veel aandacht aan de start van elk event. Om daarna de doelstellingen en/of de boodschap op een verrassende manier voor u te vertalen naar een event. Wij committeren ons als business partner, vanaf creatie tot en met evaluatie.

U vindt in Moncherry een betrouwbare organisator met een heldere en gestructureerde aanpak. Met oog voor detail en gevoel voor harmonie initieert en organiseert Moncherry.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn?

Ontzorgen

Als ervaren en betrouwbaar evenement- en organisatiebureau ontzorgen wij u en begeleiden u op de weg naar een goed georganiseerd event. Wij ondersteunen u bij alle relevante onderdelen zoals advies over de eventlocatie, het opstellen van een eventbegroting inclusief risicoanalyse, verzorging van mailing en drukwerk, gastenregistratie, het opstellen van een draaiboek, voortgangsbewaking, afstemming met de exposante, on-site management op de dag zelf en uiteraard een uitgebreide evaluatie van uw event. U kunt alle energie steken in het maken van een inhoudelijk goed evenement. Moncherry is uw partner die uw zorgen voor u wegneemt en samen met u een onvergetelijke bijeenkomst voor uw gasten organiseert!

Pro actief meedenken, resultaat – en klantgericht. Dat is onze ervaring met Moncherry. De evenementen die wij met Moncherry hebben georganiseerd, zijn allemaal een succes geworden. Door de ervaring in de OK wereld weet Moncherry wat belangrijk is en hebben we aan 2 woorden genoeg. We zijn trots om ons partner van Moncherry te mogen noemen!

Martijn Lupke

OKVisie

Onze partners

TopTob

Grip

Stip

OKBlog

Apenheul

Burgers Zoo

Ouwehands Dierenpark

Grip

Stip

OKBlog

Apenheul

Burgers Zoo

Ouwehands Dierenpark

TopTob

Stip

OKBlog

Apenheul

Burgers Zoo

Ouwehands Dierenpark

TopTob

Grip

OKBlog

Apenheul

Burgers Zoo

Ouwehands Dierenpark

TopTob

Grip

Stip